31. SLOVENSKÝ ZRAZ MINI

28.05.2024 11:28

Slovenský klub MINI pozval "minikárov" na "31. Slovenský zraz MINI", ktorý sa uskutočnil 24.-26.5.2024 v Hornej Vsi v krásnom areáli Horského hotela LOMY. https://hotellomy.sk/ 

 

Naozaj, bola vynikajúca atmosféra počas celého víkendu. Na zraz prišlo cca. 80 posádok, čo znamená, že každým rokom záujem o toto podujatie rastie, čomu sa veľmi tešíme. :)

 

Program bol skvelý a ani na chviľu sa nikto nenudil. Ak bolo treba niekomu pomôcť, tak ochota prichádzala zo všetkých strán. Altruizmus bol na každom rohu a minikári mali neustále úsmev na perách. 

 

 

Piatok 24.5.2024
  • Príjazd účastníkov a mnohí sa ubytovali nielen v hotely LOMY, ale aj v chatkách, ktoré boli pomenované po zvieratkách...U Ježka, U Vlka, U mravca.... :)

Večerná dražba bola zaujímavá, ale aj spoločná opekačka, kde sa zoznámili tí, ktorí sa ešte nepoznali. Mali sme aj sud piva Svijany, ktorý mnohých prívržencov tohto moku potešil..

 
Sobota 25.5.2024
  • 10:00 Štart rallye /od Mišky Bollovej sme dostali itinerár s rôznymi úlohami a inštrukcie a nakoniec nás odštartovala/
Úlohy, ktoré sme riešili boli aj na rozmýšľanie. :)
 
  • Do 17:00 príjazd do cieľa, odovzdanie vyplnených úloh vo formulári a posledná úloha - maľovanie minikov  bola príjemná bodka na záver :)
  • úlohy boli na výdrž aj na čas :)
  • 20:00 Slávnostné vyhodnotenie rallye Tento rok boli úspešní  milí mladí ľudia /rodinka :) a dokonca 3. miesto vyhral mladý pár /Mário Chorvát a Martina Mahdíková/, ktorí úspešne reprezentovali nielen seba, ale aj redakciu Auto a žena.  S radosťou všetkým gratulujeme! :)  
  • Vo večernej tombole nám tiež šťastie prialo a okrem cien do tomboly,  ktoré sme priniesli,  tak sme si aj niekoľko cien odniesli, za čo veľmi pekne ďakujeme! Hlavne organizátorovi Richardovi Bollovi, ktorý je zanietený Minikár, ale aj za import vozidiel BMW a MINI pánovi Milanovi Stupkovi, ktorý podporuje každý rok tieto stretnutia. A MNOHÝM  ĎAĽŠÍM. Veľká vďaka!
Nedeľa 26.5.2024
  • 10:00 Spoločný výlet - Hrad Revište a samozrejme ukončenie dobrým obedom. :)

 

 

Čo na záver?
 
Okrem príjemnej atmosféry, ktorú sme zažívali počas "minikového" víkendu, bolo aj spoznávanie nových ľudí, ktorí milujú miniky, a všetko, čo je s nimi spojené. Naša redakcia už tretí rok sa zúčastnila tohto skvelého Mini zrazu v nádhernej prírode nášho Slovenska. A už teraz sa chystáme na ďaľšie stretnutie na 32. SLOVENSKOM ZRAZE MINI, KTORÉ BUDE V ROKU 2025.
 
Všetci ste srdečne vítaní!

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode