Ako si vychutnať šťavnaté leto?

30.06.2024 20:58

Leto a prázdniny sú tu. Je čas na relax, pohodu a zábavu. Ale ako si vychutnať leto či už doma alebo pri vode naplno a urobiť ho naozaj nezabudnuteľným? Máme pre teba 5 tipov, ako si ho užiť s plnými dúškami: 

1. Nechaj sa unášať prírodou
Využi teplé počasie na objavovanie krás Slovenska. Vyber sa na turistiku do hôr, relaxuj pri jazere alebo sa opaľuj na pláži. Nájdi si čas na prechádzky v lese a načerpaj energiu z okolitej prírody. 

2. Zabav sa s priateľmi a rodinou
Leto je ideálnym časom na grilovačky, pikniky, večierky a iné spoločenské akcie. Stretni sa s priateľmi a rodinou, rozprávaj sa, smej sa a užívaj si spoločnosť. 

3. Nechaj sa rozmaznávať
Leto je čas na oddych a relax. Dopraj si masáže, kúpele alebo si len vychutnaj teplú vaňu pri sviečkach. Relaxuj a uži si chvíle pre seba. 

4. Objav nové zážitky
Leto je čas na nové dobrodružstvá. Vyskúšaj adrenalínové športy, navštív festivaly, urob si výlet do zahraničia alebo sa prihlás na kurz, ktorý ťa vždy lákal. 

5. Doprajte si osviežujúcu dávku štiav 
Horúce dni si vyžadujú chutné a osviežujúce nápoje. Šťavnatá Limitovaná Edícia waterdrop®

Microdrinkov úplne novej citrusovej rady prichádza práve včas. Osviežujúce citrusové chuťe Lemon, Grapfruit a prvý krát vo watedrop® histórii Orange sa stanú tými najlepším spoločníkmi každej letnej párty. Microdrink s príchuťou Lemon dodá sviežosť a energiu na 

celú horúcu noc. Grapfruit ti dodá vitamíny a pomôže ti udržať si zdravie. Orange ti zaručí sladkú a šťavnatú chuť, ktorá vás rozjasní už ráno.
K trom nových exotickým príchutiam nechýbajú ani designové poháre v sviežich farbách spolu s praktickou karafou, ktoré oživia každú letnú párty. Pokiaľ si vezmeš Šťavnatú Limitovanú Edíciu nových Microdrinkov k vode, nezabudni na novú waterdrop® plážovú tašku spolu s dekou, ktoré doladia nezabudnuteľnú atmosféru leta.

 

Dopraj si všetky chute leta v jedinom dúšku!

 

Viac informácií nájdeš na www.waterdrop.sk

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode