BRATISLAVSKÉ MÓDNE DNI

13.10.2024 12:22

Jesenná edícia 18. ročníka najprestížnejšej modnej udalosti na Slovensku prebiehala v dňoch 12. a 13. septembra v bratislavskej Reffinery Galery pripravili nezabudnuteľné modne šou, na ktorých sa predstavila slovenská a česká dizajnérska scéna a bolo vyhodnotené aj finále projektu NOVE TVARE MODNEJ IKONY.

Po úspešnej jarnej časti prichádzajú BRATISLAVSKE MODNE DNI opäť so sériou prehliadok, kde sme videli to najlepšie zo slovenskej modnej scény.

Módna ikona Jana Pištejová si vybrala na oslavu 30. výročia svoju “domácu pôdu” Bratislavské módne dni | LEXUS, na ktorých už 15 rokov predvádza crème de la crème svojej tvorby. 

 
Jožko Grondžák - LOMBARDI predviedol dokonalé obleky a smokingy, ktoré spájali klasiku s modernými prvkami. Každý model pôsobil, akoby bol šitý na mieru pre náročného muža, ale najviac potešilo ženské oko - prehliadkou spodného prádla, ktoré predviedli známe tváre.
Hudobný záver patril trojici Ego, Matúš Kolárovský a Thia Viteková, ktorá dala príjemnú bodku za týmto ročníkom BMD, ktoré opäť nesklamali.
 
 
 
Po úspešnej jarnej časti prichádzajú BRATISLAVSKÉ MÓDNE DNI  opäť so sériou prehliadok, kde sme videli to najlepšie zo slovenskej a českej módnej scény. 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode