V Designer Outlet Parndorf už čoskoro pribudne predajňa Alexander McQueen, tešiť sa môžete na zľavy až do výšky 70%

01.06.2024 14:03

Obľúbené nákupné centrum Slovákov v Pandorfe sa teší veľkej návštevnosti a naozaj sme využili momentálne skvelé zľavy, s dodatočnou zľavou 70 % z outletových cien na značky ako Under Armour, Karl Lagerfeld či Napapijri. Tešiť sa môžete aj na predlžené otváracie hodiny: Pondelok až piatok do 21 hod., sobotu do 18 hod.

Designer Outlet Parndorf je viac než len nakupovanie Jedinečné značky, ktoré široko-daľeko v takomto počte nenájdeme a tiež výhodné ceny vDesigner Outlet Parndorfsa tešia veľkej obľube aj u slovenských influenceriek ako Tatiana Žideková či modelky Barbora Bakošová či Janka Slačková. Atmosféra centra zaujala aj českú dvojicu Gabrielu Gašpárovú a Petra Havránka známych z prvej série šou Love Island.

Široká ponuka predajní od módnych a športových značiek až po kozmetiku a bytové doplnky  od Aigner, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Guess, Watch Station, Strellson, Tom Tailor či Lacoste a mnohých ďalších,  tu aj vy nájdete najnovšie kúsky kvalitného oblečenia pre celú rodinu. Viac ako 160 obchodov si môžete užiť aj vďaka predlženým otváracím hodinám od pondelka do piatka do 21.00 h, v sobotu do 18.00 h.

 

Ďaľšou výhodou je, že pre návštevníkov Designer Outlet Parndorf je k dispozícii 300 parkovacích miest. Pri kávičke a s chutnými lahôdkami sme si posedeli v obľúbenom Café Sacher, kde sme mali krátku prezentáciu a dozvedeli sme sa rôzne zaujímavosti z obchodného sveta od Mária Schwanna, generálneho riaditeľa Designer Outlet Parndorf.

 

Designer Outlet Parndorf sa nachádza blízko slovenských hraníc, a preto je miestom, kde si mnohí chodia nielen nakúpiť, ale užiť si spoločné chvíle s rodinou, kamarátmi či navštíviť rôzne gastro prevádzky. 

Rekordná návštevnosť v roku 2023

Obľuba Designer Outlet Parndorfu aj v uplynulom roku narastala, dokonca môžeme hovoriť o rekordnej návštevnosti, na úrovni 6,8 milióna zákazníkov, čo je viac než v roku 2019, pred príchodom pandémie.  Susedné krajiny ako Slovensko a Maďarsko zaznamenali v roku 2023 výrazný nárast zákazníkov (+27 %) – zvýšený dopyt je aj u návštevníkov z Českej republiky, Rumunska a Srbska (+24 %). Designer Outlet Parndorf dnes patrí medzi TOP 6 najobľúbenejších outletov v Európe. 

 

 

Rodičia počas nákupov určite ocenia detský kútik Dinoland, kde je o ich ratolesti postarané. 

Samozrejme, že tu pracuje veľa Slovákov, pre ktorých je veľkou výhodou dostupnosť z Bratislavy približne za 30 minút autom alebo vlakom. Aj vďaka novému E-busu na železničnú stanicu je Designer Outlet Parndorf priamo spojený s vlakovou stanicou Parndorf. Pre vodičov, ktorí prichádzajú do centra elektromobilmi, tak nájdu aj nabíjacie stanice, kde si môžu nabiť auto a zároveň vychutnať nákupy, čo je veľkým benefitom centra. 

Taxík z vlakovej stanice:

Z vlakovej stanice do nákupného centra vás pohodlne odvezie taxi služba Abraham za 2,20 € na osobu. Jednoducho zavolajte 15 minút pred príchodom na číslo +43 (0)676 96 26 791 a objednajte si odvoz prostredníctvom taxi služby.

 „Designer Outlet Parndorf sa ukazuje ako prvá voľba pre medzinárodných milovníkov nakupovania. K tomuto úspechu významne prispelo naše úsilie o oslovenie nových cieľových skupín a vypracovanie marketingových stratégií prispôsobených rôznym krajinám a cieľovým skupinám. Nastavujeme nové štandardy, aby sme vyhoveli potrebám našich medzinárodných hostí a ponúkli im bezkonkurenčný nákupný zážitok,“ prezradil Mario Schwann, generálny riaditeľ Designer Outlet Parndorf.

 

 

13:00 – 14:00 – Návšteva predajní, ukážka nových kolekcií (konkrétne predajne ešte upresníme, veríme, že ich výber vás poteší a možno aj prekvapí)

14:00 – 16:00 – Individuálny čas na nákupy (prípadne podľa dohody)

16:00 -  Odchod do Bratislavy (platí pre tých, ktorí využijú spoločný odvod)

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode