Festivalové dobrodružstvo: tipy a triky pre dokonalý zážitok

30.07.2024 21:47

Leto je v plnom prúde a s ním aj festivalová atmosféra nabitá energiou, hudbou, ktorá ťa rozhýbe a nezabudnuteľnými chvíľami s priateľmi. Kto by sa im bránil? No s príchodom festivalovej sezóny prichádza aj množstvo otázok: ako sa pripraviť, čo si zbaliť, ako prežiť všetky dni fit a v dobrej nálade?  Podľa prieskumu spoločnosti Festicket v roku 2022 sa na festivaloch po celom svete zúčastnilo viac ako 120 miliónov ľudí. Najväčší festivaly na svete sa nachádzajú v Európe, pričom najväčší festival Tomorrowland, obvykle priláka viac ako 400 000 návštevníkov. Na Slovensku sa každý rok koná viac ako 100 hudobných festivalov, s celkovou návštevnosťou viac ako 1 milión ľudí.


Ako si užiť festival na maximum:

1. Priprav si komfortné oblečenie: počas festivalov sa veľa tancuje, preto si treba vybrať pohodlné oblečenie, ktoré umožní tancovať a užívať si všetky aktivity. Nezabudni na slnečné okuliare a klobúk.

2. Vodu všade so sebou: dehydratácia je počas festivalov veľmi nebezpečná, preto nezabudni na dostatok tekutín. Voda je základom, ale pre zmenu a osvieženie si pribaľ aj Microdrinky. Malé balenie je ideálne na cestovanie a obsahujú len 4 kalórie, žiaden cukor a prírodné arómy.  Budú skvelým kamošom vo vysokých teplotách a doplnia energiu pred každým koncertom.

3. Zorganizuj kamošov dopredu: Vopred si premysli, na akých koncertoch chceš  byť, kde budeš kempovať (ak je to potrebné) a ako sa dostaneš na festival. Pomôže ti to ušetriť čas a stres.

5. Spoj sa s ľuďmi: Festivaly sú ideálne na zoznámenie sa s novými ľuďmi a nadviazanie nových priateľstiev. Neboj sa rozprávať s ľuďmi okolo a vychutnávaj si túto atmosféru.

6. Uži si hudbu: Zabudni na starosti a nechaj sa unášať hudbou. Tancuj, spievaj a vychutnávaj si každý moment, ktorý ťa nabije energiou.  

Festivaly sú úžasnou príležitosťou na zábavu, relax a spoznávanie nových ľudí. S trochou plánovania a týchto tipov si užiješ festival na maximum. Nezabudni sa zásobiť Microdrinkami a waterdrop® nerezovou designovou fľašou, ktorá udrží teplotu vody v horúcich dňoch. Chutné a osviežujúce nápoje ti pomôžu prežiť festival bez zbytočnej dehydratácie. 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode