Naštartujte želírovaciu sezónu s tými najlepšími pomocníkmi od Dr. Oetker!
03.06.2020 19:49
Džemy, marmelády, sirupy, či ovocné želé? Áno, sezóna zavárania už klope na dvere! Preto sa zverte do rúk tým najlepším expertom. Dr. Oetker prináša kompletný sortiment užitočných produktov na zaváranie ovocia či zeleniny, ktoré uspokoja potreby aj najnáročnejších spotrebiteľov. Už nemusíte siahať po sirupoch či džemoch z regálov obchodu. Vyrobte si vlastné dobroty jednoducho a rýchlo! Jediné, čo potrebujete, je chuť tvoriť a prípravky na zaváranie a želírovanie od Dr. Oetker. Tak šup, šup džemujte spoločne s nami na maximum!
Želírujte na MAXImum!
Odštartujte želírovaciu sezónu na plné obrátky so skvelou NOVINKOU – Kyselina citrónová Dr. Oetker, ktorá prichádza s 80 g MAXI balením a s praktickým „zip-lock“ uzáverom pre opätovné uzatváranie obalu a jednoduché skladovanie. Kyselina citrónová Dr. Oetker je ekologickým a všestranným pomocníkom nielen v domácnosti, ale aj počas letnej sezóny, kedy má nenahraditeľnú úlohou pri príprave domácich sirupov, džemov, marmelád či želé. Výborne podporuje želírovací proces, zvýrazňuje chuť ovocia či zeleniny. Vďaka jej jemne mletému a sypkému zloženiu bez hrudiek ju taktiež môžete použiť ako náhradu octu pri konzervovaní zeleniny. Možno ju však použiť aj na šaláty, kompóty alebo dochucovanie nápojov. Jej ďalšou výhodou je ľahká stráviteľnosť, čo ocenia hlavne spotrebitelia s citlivejším žalúdkom. Vysokokvalitná surovina pochádza od dodávateľov z Európskej únie. Doprajte si MAXImalný zážitok a džemujte vďaka Kyseline citrónovej Dr. Oetker už teraz a po celý rok! Pre spotrebiteľov, ktorí preferujú praktické jednorazové balenie poteší Kyselina citrónová Dr. Oetker v 20 g balení.
Pripravte džemy podľa vlastnej chuti!
Pektín Dr. Oetker je moderný želírovací prípravok na zaváranie džemov a marmelád. Výrobok je 100% rastlinného pôvodu, obsahuje citrusové pektíny a v džeme pôsobí ako prírodné zahusťovadlo, ktoré mu dodá požadovanú konzistenciu. Jeden 20 gramový balíček vystačí na 2 kg ovocia, ku ktorému sa pridáva 700 až 1000 g cukru v závislosti do zrelosti ovocia či od preferovaného obsahu cukru v pripravovanom džeme. Prepočítavate? Nemusíte! Pomocou Pektínu si môžete pripraviť džem s ovocným podielom až 79 %, a to bez konzervačných látok. Rozhodnite sa na základe vašich chutí a nebojte sa premýšľať kreatívne, pretože Pektín môžete kombinovať s repným i trstinovým cukrom. Neváhajte, želírujte!
s láskou k tradíciam
Klasickým marmeládam, džemom a želé neodolá takmer nikto! Vďaka Gelfixu Klasik 1:1 vyčarujete aj z kyslejšieho a menej zrelého ovocia sladkú pochúťku. Ak chcete spotrebovať menej cukru a zachovať prirodzenú chuť ovocia mali by ste siahnuť po Gelfixe Extra 2:1, Oetker nezabúda ani na tých, ktorí šetria cukrom i kalóriami a ponúka im Gelfix Super 3:1, ktorý maximálne zachováva chuťovocia. Využijete ho pri zaváraní zrelého a veľmi sladkého ovocia, ktorý odporúčame používať na prípravu džemov so stredne sladkým alebo stredne zrelým ovocím. Dr. Oetker nezabúda ani Chuť čerstvého ovocia
Čo vám chuť leta pripomenie lepšie ako domáci ovocný sirup?
No predsa sirup, ktorý si jednoducho vyrobíte sami za pomoci Sirupfixu Dr. Oetker. Prípravok je určený pre všetkých, ktorý si chcú doma originálny vlastný sirup, ktorý bude mať hladkú a tekutú konzistenciu, vysoký podiel ovocia a výraznú ovocnú chuť i farbu. Za pomoci Cukru na sirup Dr. Oetker zavaríte husté sirupy s výraznou chuťou a bez sterilizácie. Vykúzlite si domáce bylinkové, kvetinové alebo zázvorové sirupy podľa vlastnej fantázie. Výber cukru, ktorý použijete vo vašom recepte, je iba na vás. Aké jednoduché, však?
Pomôcka na konzervovanie ovocia i zeleniny účinne ochraňuje ovocie a zeleninu pred plesňami a kvasinkami. Jedno balenie vystačí na 5 kg ovocia vrátane nálevu alebo 3,5 kg zeleniny a 1,5 l sladkokyslého nálevu alebo 5 l ovocného sirupu či ovocnej šťavy.
Ďalšie užitočné rady a inšpirácie k želírovaniu nájdete na:
https://www.oetker.sk/sk-sk/inspiracia-pre-vas/zavaranie/zavarame-na-jar