Nová kokosová Tyčinka od Pribináčka vo vás prebudí tú pravú letnú náladu kedykoľvek a kdekoľvek
04.05.2018 19:22
Slniečko nás vyháňa von a láka deti i dospelých na osviežujúce chute. Počas bláznenia sa, hier či výletov je potrebné neustále dopĺňať energiu chutným a výživným občerstvením. Pribináček si pre maškrtníkov pripravil novú Tyčinku s kokosovou príchuťou, ktorá i z obyčajnej desiaty urobí mimoriadny zážitok.
Pribináček láka sviežou chuťou kokosu
Pribináček vie, že jeho tégliky s kokosovou dobrotou súlákadlom pre veľkých i malých. Preto skryl túto obľúbenú lahôdku pod chrumkavú čokoládovú polevu, vďaka ktorej bude pôžitok z maškrtenia ešte intenzívnejší. Osviežujúcu Tyčinku s príchuťou kokosu si vychutnáte aj v originálnych Pribináčkových dezertoch, ktoré sú plné letných chutí.
Hravé varenie s Pribináčkom
Pribináček ponúka veľa možností na prípravu občerstvenia aj dezertov. S Tyčinkami od Pribináčka si vykúzlite originálne dobroty, ktoré svojou prípravou zabavia deti i rodičov.
TIP na leto: Opatrne napichnite kokosové Tyčinky od Pribináčka na party špajdle a nechajte ich zamraziť. V lete takto ľahko a hravo môžete nahradiť klasické nanuky.
Torta Šarlota s kokosovými tyčinkami
Množstvo: 1 torta (forma
s priemerom 15 cm)
Doba prípravy: 45 minút + chladenie
Ingrediencie:
-
16x Tyčinka Pribináček kokos
-
2x vanilkový veľký Pribináček (250 g)
-
2x smotanový veľký Pribináček (250 g)
-
80 g trstinového cukru
-
1 vanilkový cukor
-
4 lyžice čučoriedkovej marmelády
-
200 ml smotany na šľahanie
-
7 g želatíny (plátky)
-
jahody, maliny a čučoriedky
Postup:
-
Želatínu namočte podľa návodu na obale. V miske zmiešajte vanilkové Pribináčky s cukrom a čučoriedkovou marmeládou. Smotanu vyšľahajte, nemusí byť však úplne tuhá.
-
Zo zmäknutej želatíny po vychladnutí vytlačte prebytočnú vodu a pridajte ju do sladkého krému.
-
Dno tortovej formy vyložte potravinárskou fóliou. Kokosové Tyčinky poukladajte do formy čokoládovou stranou smerom dovnútra, jednu vedľa druhej. Opatrne vnútornú časť naplňte krémom. Nechajte stuhnúť v chladničke minimálne 2 hodiny, ideálne však až do druhého dňa.
-
Potom opatrne otvorte tortovú formu, stiahnite dookola mašľou a pomocou cukrárskej špachtle preložte aj s fóliou na tanier. Šarlotu ozdobte čerstvým ovocím. V lete sú vynikajúce jahody, maliny a čučoriedky.
Myšky z čokoládovej peny
Množstvo: 4 porcie
Doba prípravy: 40 minút + chladnutie
Ingrediencie:
-
4x kakaový veľký Pribináček (500 g)
-
8x Tyčinka Pribináček kokos
-
100 ml smotany
-
100 g kvalitnej čokolády
-
60 g trstinového cukru
-
trubičky na fúziky
-
lentilky na oči a nos
Postup:
-
Vo vodnom kúpeli rozpustite smotanu s nalámanou čokoládou a cukrom. Nechajte odstáť a vychladnúť pri občasnom miešaní. Potom zľahka pridajte kakaové Pribináčky, veľmi nemiešajte, aby pena nespadla.
-
Penu rozdeľte do 4 pohárikov a dajte ich do chladničky aspoň na hodinu stuhnúť. Potom ozdobte. Kokosové Tyčinky použite ako ušká, trubičky na fúziky a lentilky na oči a nos.
Pribináček Tyčinka Kokos
Hmotnosť 35 g
Odporúčaná cena – 0,39 EUR
Lahodnú príchuť Pribináček Tyčinka Kokos si môžete zakúpiť vo vybraných predajniach Billa, Kaufland, a Tesco Hypermarket.