Pripravte sa na slastný výkrik: Satisfyer predstavuje vreckovú pandu/Panda Pocket!

17.09.2024 15:13

 

Je čas zoznámiť sa s vašim novým najlepším priateľom - Satisfyer Pocket Panda! Táto vrecková hračka v rozkošnej veľkosti 9 cm je pripravená spôsobiť revolúciu vo vašich sólo chvíľach. Spoznajte dokonalú kombináciu roztomilosti a funkčnosti, ktorá je navrhnutá tak, aby priniešla dotyk vzrušenia z divokej prírody priamo do vašej kabelky!

 

 

Pocket Panda: dokonalý parťák na cesty

Máte chuť na skvelé sólo chvíle? Vrecková panda je dokonalým doplnkom vašej kabelky, ktorý je pripravený vzrušovať vás bezdotykovými tlakovými vlnami a vibráciami. Vďaka dvom motorom a silikónovému povrchu šetrnému k pokožke má táto panda tie správne pohyby. Naviac je vodotesná (IPX7), takže sa skvelo hodí pre špliechavú zábavú vo vírivke!

 

Roztomilý, prítulný a diskrétny

Panda Pocket je vďaka svojmu neodolateľne roztomilému dizajnu ideálna pre tých, ktorí sa vo svete milostných hračiek eštelen rozpozerávajú. Tento nenápadný šarmantný maznáčik je pripravený priniesť na váš nočný stolík veľa zábavy, bez toho aby priťahoval nežiaducu pozornosť. A aj keď nemá srsť, jeho silikónový povrch je rovnako jemný a šetrný k vašej pokožke. 

 

Satisfyer Pocket Panda

Satisfyer Pocket Panda má dizajn roztomilého zvieratka, ktoré však disponuje veľkým výkonom. Vďaka technológii Satisfyer Air Pulse Technology dráždi tento vibrátor váš klitoris bezdotykovými tlakovými vlnami. Túžite po intenzívnej stimulácii klitorisu viac ako panda po bambuse? Potom skombinujte tlakové vlny s vibračnou funkciou: 11 intenzít vzduchových pulzov a 12 vibračních programov čaká na objavenie. A pokiaľ to máte radšej čiernobiele, môžete obe funkcie používať aj samostatne. A aj keď je to pre medvedíka neobvyklé, vrecková panda si rada zapláva: vďaka vodotesnosti IPX7 si tento vibrátor môžete vziať do sprchy alebo do vane. A k starostlivosti o toto zvieratko nemusíte byť zrovna ošetrovatelia v zoo, pretože sa jednoducho čistí čistou vodou, jemným mydlom a trochou čistiaceho prostriedku na hračky. 

 

Cena: 59,95 €

Fotky na stiahnutie

 

 

Užite si párty s pandou!

Odhaľte kúzlo hravej vreckovej pandy Satisfyer a premeňte svoj voľný čas na dobrodružstvo, ktoré je zábavnejšie, napínavejšie a uspokojivejšie než kedykoľvek predtým. 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode