ŠTÝLOVÉ A PRIJEMNÉ? FROTÉ UTERÁKY ALEBO BAMBUSOVÉ OSUŠKY SÚ IDEÁLNA VOĽBA PRE KAŽDÚ DOMÁCNOSŤ

02.09.2024 17:16

ŠTÝLOVÉ A PRIJEMNÉ? FROTÉ UTERÁKY ALEBO BAMBUSOVÉ OSUŠKY SÚ IDEÁLNA VOĽBA PRE KAŽDÚ DOMÁCNOSŤ

Snažíte sa využiť všetko, čo vám spríjemní život, zvýši komfort vášho relaxu? V tom prípade si určite zamilujete bambusové osušky. Ich náhradou môžu byť aj froté osušky.

Bambusové produkty patria k tým, ktoré nám nielen pomáhajú udržiavať telo v kondícii, ale sú aj príjemné na dotyk aj na pohľad. Prírodné materiály sú v posledných rokoch mimoriadne v kurze, bambusové vlákna nás v súčasnosti obliekajú, umožňujú nám dobre spať, sú jemné na dotyk a liečia pokožku, ktorú chránia pred plesňami a baktériami. 

Benefity bambusu oceníte počas vášho kúpeľa

Bambusový materiál je skvelý aj v prípade osušiek a iných textílií, ktoré využijete vo svojej kúpeľni či na toalete. Mnohí z vás sa už presvedčili o vysokej funkčnosti bambusových vlákien, ktoré vynikajú svojou nasiakavosťou a antibakteriálnymi účinkami. Vysoká gramáž tkaniny je totiž zárukou kvality a mäkkosti. Po vypraní zostávajú uteráky z bambusovej priadze krásne jemné a hebké.

 

Uteráky ROMA sú k dispozícii v rôznych farebných prevedeniach a zaujmú tradičnou gréckou bordúrou, vďaka ktorej bude každá domácnosť vyzerať ako tá pravá oáza pokoja.

Prečo si vybrať froté osušky?

Uteráky patria k potrebnej a sympatickej výbave domácnosti. Nadýchané uteráky a osušky vnášajú do kúpeľne pocity komfortu a pohodlia. Stačí sa len zabaliť a blažene relaxovať. Sú to chvíle spojené s pokojom a intimitou, kedy sa taktiež konečne chvíľu venujeme sami sebe. Navyše esteticky osviežujú a dopĺňajú zariadenie našich kúpeľní a strohým plochám dodávajú mäkkosť aj štruktúru.

Froté osušky sú typické svojimi mäkkými bavlnenými slučkami, ktoré skvele absorbujú vlhkosť. Bavlnené froté je stálofarebné a odolné, takže znesie aj plážové vyvádzanie. V neposlednom rade sú uteráky a osušky vítaným a obľúbeným darčekom, najmä ako praktická sada v ponuke deDoma.sk


 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode