The Private Collection by BMW​​​​ - vozidlá BMW ako súčasť umenia

28.05.2024 10:42

 Exkluzícna predpremiéra noviniek BMW Group 28.5. - 2.6. 2024 Danubiana, Bratislava Čuňovo

Dostali sme pozvanie na tradičné exkluzívne stretnutie s umením, najmodernejšími technológiami, sebaistým dizajnom, dychberúcim výkonom a mimoriadnou efektivitou vozidiel z dielne BMW Group. V atmosfére jedného z najromantickejších múzeí moderného umenia v Európe – Danubiana Meulensteen Art Museum, pre Vás odhalíme naše najnovšie modely spolu s automobilmi a motocyklami, ktoré prezentujú smerovanie mobility budúcnosti.

Využite príležitosť a v absolútnej niekoľkomesačnej predpremiére sa exkluzívne v Closed Room režime zoznámte s úplne novýmBMW XE a úplne novým  BMW M5 Sedan.

Slovenskú novinársku premiéru čakajú BMW i5 Touring, nové MINI, BMW Motorrad technológie...

Jasným signálom revolúcie v segmente elektromobility a digitalizácie sú koncepčné modely priamo z mníchovského BMW Welt a BMW Classic -  BMW Vision M Next a BMW Vision Connected, ktoré Vám predstavíme v slovenskej premiére.

 exkluzívne stretnutie s umením, najmodernejšími technológiami, sebaistým dizajnom, dychberúcim výkonom a mimoriadnou efektivitou automobilov z dielne BMW Group. V unikátnej atmosfére jedného z najromantickejších múzeí moderného umenia v Európe – Danubiana Meulensteen Art Museum pre Vás odhalíme naše najnovšie a najpokrokovejšie modely spolu s vozidlami, ktoré prezentujú smerovanie mobility budúcnosti.

Využite príležitosť a v absolútnej predpremiére sa exkluzívne zoznámte s hlavnými hviezdami podujatia v Closed Room režime s limitovaným počtom miest– s úplne novým BMW X3 a úplne novým BMW M5 Sedan.

Okrem nich spoznáte aj nové modely BMW Group ako ultimatívne BMW XM 50e, nekompromisné BMW X5 50e, športovo slobodné BMW M4 Cabrio.

Fanúšikov elektromobility poteší čisto elektrické MINI CountrymanBMW iX1BMW radu i5 Touring v podmanivej červenej farbe a dynamicky komfortné BMW i7 M70.

Jasným signálom revolúcie v segmente elektromobility sú koncepčné modely priamo z mníchovského BMW Welt -  BMW Vision M Next a BMW Vision Connected, ktoré vám predstavíme v jedinečnej slovenskej premiére

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode