VÍKEND NA GRILE
13.07.2020 19:08
K horúcemu letu neodmysliteľne patrí aj rozpálený gril. Na obed či večeru sa okrem mäsa na neho dokonale hodia aj voňavé šťavnaté klobásky. Novinkou tohtoročnej sezóny sú klasické gril klobásy pod názvom Fajne klobásy s vysokým obsahom mäsa až 92%. Pri nákupe dobrôt na grilovačku ich na pultoch predajní nájdete v troch rôznych príchutiach, a to v klasickej, paprikovej a klobásky plnené syrom. Už názov výrobku predurčuje, že budú „fajne“.
Každý deň môžete vyskúšať inú – klasici môžu siahnuť po osvedčenej klobáske s jemne zaúdenou chuťou. Na samotnom vzhľade a vôni klobások nesie svoj rukopis prvotriedny proces údenia. Do obľúbeného jedálnička pri rozpálenom grile sa vám po ochutnaní zaručene pridajú aj ďalšie - Fajne gril klobása s lahodnou paprikovou príchuťou a Fajne klobása plnená syrom. Spoločnosť Mecom však myslí aj na spotrebiteľov, ktorí majú intoleranciu na niektoré zložky potravín, preto sú všetky gril výrobky vhodné aj pre konzumentov s bezlepkovou diétou a sú bez použitia sóje. Najväčší výrobca mäsových výrobkov na Slovensku dbá na to, aby každá surovina, ktorú nakupuje, spĺňala vopred stanovené kvalitatívne parametre a preto spolupracuje výhradne s dôveryhodnými a stabilnými dodávateľmi. Všetky druhy Fajne gril klobás sú vyrobené na Slovensku.
TIP NA FAJNÝ OBED ČI VEČERU Z GRILU Pečené klobásky na čiernom pive Ingrediencie: Fajne klobásy 2 polievkové lyžice medu 2 dcl čierneho piva Sezam 1 čajová lyžička mletej červenej papriky Soľ 1 cibuľa 200 g zemiakov
Postup: Z medu, čierneho piva, červenej papriky a štipky soli pripravíme marinádu, do ktorej na noc vložíme klobásky. Na druhý deň ich namarinované ukladáme na rozpálený gril, pridáme nakrájanú cibuľu a všetko posypeme sezamom. Podávame s opekanými zemiakmi alebo chlebom a zeleninou.