Značka Frosch bodovala v súťaži Voľba spotrebiteľov 2024

25.07.2024 22:04

Tablety do umývačky značky Frosch sa v tohtoročnom súboji súťaže Voľba spotrebiteľov 2024 utkali o priazeň spotrebiteľov. Vo vysokej konkurencii trinásteho ročníku spotrebiteľského programu Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka 2024 sa zúčastnilo 138 produktových noviniek celkom v 48 kategóriách. Spoločnosť NIQ zhromaždila a spracovala výsledky unikátneho prieskumu, v rámci ktorého prebehlo dotazovanie na reprezentatívnej vzorke dvoch tisícov slovenských respondentov. Tí jednoznačne zvolili v kategórii Tablety do umývačky značku Frosch s inovovaným výrobkom Frosch EKO tablety do umývačky všetko v 1 citrón. Výrobky si obľubu získali ako vďaka svojej účinností, tak aj vďaka prírodnému zloženiu. Marketingový program Voľba spotrebiteľov podporuje väzby medzi výrobcami a zákazníkmi. Každoročným vyhlásením víťazných výrobkov poukazuje na produkty, ktoré spotrebitelia oceňujú, ktoré na trhu vítajú, a ktoré kupujú.

 

Marketingový program Voľba spotrebiteľov je unikátny akcelerátor predaja. Až dve tretiny zákazníkov hovoria, že majú väčšiu dôveru k produktom, ktoré sú ocenené v nezávislých testoch. Viac ako polovica spotrebiteľov uvádza, že označenie Najlepšia novinka roka u nich zvýši pravdepodobnosť, že si takýto produkt zakúpia. A tretina opýtaných dokonca tvrdí, že by si za produkt označený logom Voľba spotrebiteľov bola ochotná priplatiť. Vyplýva to z prieskumu spoločnosti MNFORCE, ktorý realizovala na vzorke tisíc respondentov v závere minulého roka. Tieto zistenia sú mimoriadne dôležité pre produktové novinky. Ročne ich na pultoch pribudne mnoho, ale o tom, ktoré z nich sa v regáloch udržia aj v budúcnosti, rozhodujú práve spotrebitelia tým, že si ich vkladajú do košíkov. Sú to tiež spotrebitelia, ktorí každý rok hlasujú za víťazov ocenenia Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka. 

 

Tento ročník potvrdil, že víťazné novinky sa pri nákupe v obchode oplatí hľadať, pretože prešli hodnotením dvoch tisíc slovenských spotrebiteľov,“ hovorí Veronika Trembáčová, projektová manažérka marketingového programu, ktorý organizuje spoločnosť ATOZ Marketing Services. „Súčasná doba vzhľadom na rastúce náklady výrobcom príliš nepraje v investíciách do marketingu či inovácií, napriek tomu sa nám tento rok zišli silné novinky,“ pokračuje country manažérka spoločnosti Tatiana Koššová.

 

Značka Frosch zvíťazila v kategórii tablety do umývačky s inovovaným výrobkom Frosch EKO tablety do umývačky všetko v 1 citrón. Dokázala tak, že plne zodpovedá požiadavkám spotrebiteľov na udržateľnosť. Výrobky sú nielen účinné, ale nezaťažujú životné prostredie svojím zložením, ani obalmi. Tablety do umývačky odstránia mastnotu aj nečistoty a riad sa leskne. Naviac zanechávajú príjemnú vôňu. Jedná sa o prírodné prostriedky na umývanie riadu bez chémie. Sú tu pre všetkých, ktorí chcú vo svojich domácnostiach eliminovať množstvo chemických látok a vyhľadávajú prípravky šetrné k prírode bez ekologickej stopy,“ uvádza Markéta Terčová, obchodná a marketingová riaditeľka pre značku Frosch. 

 

Prípravky pre umývanie riadu v umývačke ocenené v súťaži Voľba spotrebiteľov 2024

Frosch EKO Tablety do umývačky všetko v 1 Citrón (30 alebo 50 tabliet)

Pomocou týchto tabliet dosiahnete žiarivo čistý riad bez jedinej škvrnky. Jedná sa o tablety do umývačky so sviežou vôňou citrónu, ktoré v jednej tablete skĺbia hneď tri účinky. Postarajú sa o odmastenie riadu aj lesk bez zaschnutých kvapiek od vody. Naviac zabraňujú usadeniu vodného kameňa v umývačke a chránia sklo pred zakalením. Týchto účinkov dosahujú aj pri nižších teplotách. Ich rastlinné zloženie nezaťažuje životné prostredie a obal je vyrobený z recyklovaného a znovu recyklovateľného papiera. Odporúčaná cena je 9,99 Eur za balenie s 30 tabletami a 16,99 Eur za balenie s 50 tabletami. 

Frosch EKO Tablety do umývačky klasické Limetka (70 tablet)

Vďaka jedlej sóde obsiahnutej v tabletách sa ľahko a rýchlo zbavíte zaschnutých nečistôt a odolných škvŕn od čaju aj kávy. Tablety zanechávajú riad krištáľovo čistý, sklo chránia pred zakalením a uchovávajú jeho čírosť a lesk. Tablety sú zabalené v recyklovanom a znovu recyklovateľnom papierovom kartóne. Odporúčaná cena je 16,99 Eur.

Výrobkovú radu produktov pre umývanie riadu v umývačke značka Frosch doplnila dvomi výrobkami: 

Frosch EKO Leštidlo do umývačky (750 ml)

Ekologické leštidlo s bio-alkoholom je prírodný prostriedok do umývačky riadu. Odstraňuje prípadné nečistoty a zvyšky jedla a stará sa o to, aby bola umývačka dokonalo čistá a riad oslnivo lesklý. Prírodné zloženie leštidla urýchľuje sušenie a eliminuje vznik zaschnutých kvapiek a nežiaducich škvŕn na riade. Neobsahuje mikroplasty a je vegánske. Prípravok je v 100% recyklovateľnom obale a je ocenený certifikátom Cradle to Cradle®. Odporúčaná cena je 4,39 Eur.

Frosch EKO Gél do umývačky all-in-one limetka (650ml) – novinka 

Frosch gél do umývačky s limetkovou vôňou zanechá riad žiarivo čistý. Jeho zloženie sa rýchlo rozpúšťa a odstraňuje mastnotu a vodný kameň. Zároveň umožňuje flexibilné dávkovanie a je ideálny aj pre krátke cykly. Zloženie s funkciou All-in-1 účinne odstraňuje mastnotu a nečistoty, zaručuje lesk riadu bez zaschnutých kvapiek od vody a zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa. Frosch gél do umývačky je vyrobený z prírodných európskych zdrojov. Obal má praktický rozmer a je vyrobený zo 100% recyklátu a je opäť 100% recyklovateľný. Výrobok je pre svoju šetrnosť k prírode ocenený certifikátom EU Ecolabel. Odporúčaná cena je 11,99 Eur. 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode